Mit várhat a luxushajó

Amellett, hogy a gazdag, mint a legtöbb ember, akik élvezik a luxust fog tengerjáró utasok más intelligens kölcsönhatás tapasztalható egyedül. van egy 5 csillagos fognak jól gondozott, egy kihívásokkal teli környezetben pihenés azt jelenti, ha ezek az emberek szívesen többet fizetni.

képzett személyzet kell telepíteni, hogy megfeleljen a pillanat, a minden igényt kielégítő, minden bizonnyal egy luxus tengerjáró az egyes utasok, ahol a magas szintű személyes szolgáltatást. Ezek a hajók kortyolgatva jó bor és sok neves szárazföldi légcsere történeteket, míg konyhamüvészetről Éjszaka utasok élvezhetik világ lenne arrogáns, jó, de barátságos.

A felajánlott étel valamivel alacsonyabb volt a szint a legjobb éjszaka a világ, amikor a hajó egy vágott a konyhában más módon biztosított ist.Auch az étel neked udvarias személyzet, hogy minden étkezés hozott élvezetes. Ha tetszik a szociabilitás nem érzi Úgy is mindig ételt fülkék.

Normális luxus hajóutak, összehasonlítva a normál körutazásokat kínálnak kevesebb lehetőséget szórakozást nyújtott volt fenntartva. Inkább heves éjszakai és fél alatt élő zene, lehetőleg szocializálódnak több utast együtt egy borozóban. Sok luxus hajóutak, szakértő előadók, lehet használni, hogy széles körű informálása a jelenlegi és a történelmi témákat. Ezek a hangszórók vannak tudósok, volt politikusok, történészek tudósok és kutatók tartoznak.

Chris Dlugosz-2008

Általában sok részén a Karib mint luxus túra programot, mint például a talált nagy kereskedelmi kikötő helyett a port, akkor összpontosítani. Ital, táplálta jellemzi agyatlan szórakozás sok mainstream utazások Ellentétben az összes meghal, ez teszi sokkal kulturális és oktatási tapasztalat.

Hajók, a luxus tengerjáró hajó, mert a kisebb méretű normál hajó személyzete, így képesek a több személyre szabott szolgáltatást. Ez létrehoz egy intim hangulatú, luxus óceánjáró hajók ki-, lehetővé teszi a főétel felülvizsgálatra. Egy kis luxus tengerjáró hajó, amely több mint kétszáz vendég és egy nagy hajó, amely több mint ezer vendég viselni. Ezek az utazások csendesebb, rejtett jellege, akik nem szeretik a nyüzsgő kereskedelmi Cruise Line, és akik szeretnék, hogy egy kényelmes szolgáltatásokat, hogy megfeleljenek a preferálják.

Pamut hímzett emblémák és különböző luxus hajók kínálnak további kezeli a vendégek, mint például a nevét, a WC és a pizsama márka. Ez csak akkor, ha a részleteket, tudják, hogy mindig értékelik a figyelmet a részletekre az utasok, nagyon népszerű. ha nem a legtöbb hajó vonzó lesz a gyerekek, van néhány gyerek-barát kézműves tevékenységek során Schulferien.Normalerweise gyerekek érdeklődését az adott személyzet is szervez a szolgáltatás tagja. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen út nem lenne az első választás a Familienurlaub.Allerdings a növény lehet üzemeltetni ezeket a hajókat, hogy szórakoztassák a gyerekeket, hogy a család csoportok nem ismert.

Cruise News Weekly-2010

Kisebb Cruise mindig is hírhedt szigorú dress code. Történelmileg létezik kötelező ruházat fekete nyakkendő vacsora ruhák és estélyi ruhák. Azonban az utóbbi időben túl sok luxus tengerjáró cég, az a tény, hogy sok modern vendégek tükrözik és nem élvezik a vacsora, öltöztet liberális öltözködési, amelynek elfogadására. Ezek a napok, nem is felháborító, hogy biztosítsa a ruhát, akkor szinte mindent, amit szeretne viselni sok luxus hajókat. Hagyomány félre, a legtöbb ember Cruise Lines, mivel ez tartja össze a jelenlegi tendenciák a hurok, egyetértek, hogy ez egy jó dolog, hogy vettem ezt a megközelítést.

Természetesen egy luxus körutazás szerelmeseinek a szép dolgokat az életben, amely vonzza a másik, kínál testreszabott nyaralás élményét. Ezt követően a szem és az utazás, ez a könyv utazások elhatározásra jutott, egy másik főétel, akkor valószínűleg újra book’ll akar.

Steve törvények utazási rajongó, és tulajdonosa a felső utazási információk és betekintést ezen a honlapon, tartalmazza az összes járat és utazási kiegészítők, amire szükség van a következő nyaralás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.